> DOWNLOAD PDF

 

“VOOR DAK- OF SPOUWISOLATIE LATEN WE ONZE KLANTEN GEEN KEUZE: WE GEBRUIKEN ENKEL KNAUF INSULATION GLASWOL MET ECOSE® TECHNOLOGY!”

Isolinvest uit Deerlijk focust integraal op de levering en plaatsing van dak-, gevel-, spouwen zolderisolatie. De klantenkring bestaat uit zowel particulieren als bouwprofessionals. Zaakvoerder Stefaan Manderick kiest doelbewust voor Knauw Insulation glaswol met ECOSE Technology.

Wat is uw mening als professional over Knauw Insulation glaswol met ECOSE Technology?

Stefaan Manderick: “Knauw is een merk dat staat als een huis. Duitse degelijkheid is in dit geval duidelijk meer dan een slogan. We merken dat Knauf alles in het werk stelt om het productgamma telkens weer te optimaliseren en ons als plaatser tegemoet te komen. De geboden kwaliteit is top en de technisch-commerciële ondersteuning heel efficiënt. Met de Knauf Insulation glaswol met ECOSE Technology maakt het merk eens te meer het verschil.”

Waar past u dit product vooral toe?

“Voor dak- en spouwisolatie laten we onze klanten zelfs geen keuze, we weigeren ronduit een ander product te gebruiken. We passen Knauf Insulation glaswol met ECOSE Technology nu al een vijftal jaren toe en onze plaasters stellen het verwerkingsgemak enorm op prijs. Het typische ‘prikken’ van traditionele glaswol blijft achterwege. Wanneer we een dak isoleren zien we in het invallend licht ook duidelijk dat er minder stofvorming optreedt.”

Hoe overtuigt uw bouwheren en –partners van die keuze?

“Om te beginnen de isolerende kwaliteiten, dat spreekt. En de wetenschap dat die isolatie voor vele jaren haar degelijkheid zal bewijzen. Het gebeurt heel vaak dat wij lastenboeken omzetten naar Knauf Insulation glaswol met ECOSE Technology, omdat wij zo overtuigd zijn van de productvoordelen.”

Hoe belangrijk is het duurzaamheidsaspect voor u?

“Isolinvest is actief in de wereld van de isolatie, dus zijn we ook bezig met energie. Een goed geïsoleerde woning is per definitie energie-efficiënter. We merken trouwens dagelijks dat de ecologie een woordje meespreekt bij de producenten, maar ook bij de bouwheren. De afwezigheid van chemische bindmiddelen en de positieve impact van Knauw Insulation glaswol met ECOSE Technology op de binnenluchtkwaliteit vormen dus bijkomende verkoopsargumenten. Tegelijk kadert het product perfect in onze bedrijfsfilosofie: wij geven altijd de voorkeur aan de meest milieuvriendelijke materialen en technieken.”